A

Thursday, November 11, 2010

Harga 'TOL' da naik laa ..

Pagi tadi masa nak bayar tol parking kat basement, aku terbaca  notis yang tertampal kat pondok tol tu..start dari 15/11/2010 harga parking da naik dari RM2.50 ke RM3.00..Aiyoyo..botak la aku kalo macam tu. 
Jom kire : 
Hari Bekerja - 22 days x RM3.00 = RM66.00 Argggghhhhhhh!!! bosan betul lahh kann?
Semput la aku mcm ni.. Kat sini tempat parking memang limited.. Betul² amik kesempatan, mentang² la kat sini 1 tempat ni je yang parking berbayar, kotak parking dbkl lak da full pastu mcm nyusahkan je sbb kne masuk kan syiling.. JAHATNYEeeeeee ...

2 comments:

Anonymous said...

mungkin kena kurangkan mana mana perbelanjaan yang kurang penting sebelum ini,mungkin makan [hehehhe...],dapat juga jaga kesihatan dengan kadar pemakanan yang sederhana.
tq...

MD

M. J A S M E E N said...

MAKAN! betul...kene kurangkan makan coz skng ni sy memang byk makan(kuat tol nafsu mkn)hehehehe.