A

Tuesday, June 7, 2011

Hantu Marimar

Oppss.. hantu yg bermaksud kat atas tu bukan la hantu yg betul² tu. erti kata lain nye 'kaki' marimar.. haha. pasal apa? sebb skng ni aku tgh xcited dgn telenovela Marimar yg tgh main kat tv3 skng ni. tp tgok kat tv x best, sbb sejam je dia main.. jadi aku pilih alternatif lain dgn tgok kat tonton.,heee. Kalo tgok kat tonton memang syok la sbb aku boleh tgok dari episode 1 sampai episode skng ni. best..best.. memang layan sentimental sampai air mata mencurah². Korang nak tau? yg paling best giler nye heroin n hero sama cantik sama kacak sama padan. lagi la perasaan teruja nak tgok kan? hohoho. Tido malam skng ni pon x lena sbb kisah Marimar lak bermain dalam kepala otak aku. ♥ Sergio Santibanez n Marimar Aldama (xnak guna nama Bella, sound x best)
nampak menghairahkan, kan?

Yang tutup mata sebelah tu musuh ketat Marimar. 
x sangka lak pompan tu rupanya kakak marimar.

Part ni aku paling suke. they are sooo sweet.
jatuh cinta sekali lagi.. *pengsan


Sweet couple. romantik. hottest couple.. yg best² lah aku bg award kat dorg ni.

4 comments:

azah_rohaizah said...

Assalamualaikum..kum...kum..( sound effect mcm hantu kumkum..hehe )

tu cerita Philipine kat meen? pukul braper main nya..acik nak gak jadi hantu...

ingat citer hantu dolo dolo..

huahuahua

M. J A S M E E N said...

Waalaikumusalam..
Erk! ada eh hantu kumkum cik? x penah dgr lagi.. tp kalo dlm citer ceplos ada la kot~ huahua.

A'a cik.. cite philipine.. kat tv saya x sure la kol berapa cik.. sbb saya tgok kat tenet je. advance cikit. ngehngeh.. kalo x silap setiap senin sampai rabu, kol3pm, tv3...

tp ni bukan citer hantu... ni cite cinta sampai leleh air mata..muehehe

Ema Mokzima said...

itu la cerita yg paling ema suka.. marimar... the best

Ema Mokzima said...

cerita yg paling aku minati...marimar the best.. romantik...